Pärnumaal elav kirjanik ja viie lapse ema valiti Vabaerakonna juhatusse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Künnapas valiti Vabaerakonna juhatuse liikmeks.
Heli Künnapas valiti Vabaerakonna juhatuse liikmeks. Foto: Urmas Luik

Vabaerakonna juhatuse liikmeks sai erakonnast lahkunud Ants Ermi asemel kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas.

„Mulle on ülimalt oluline, et Eesti perekond oleks tugev ja õnnelik. See mõte viib tegelikult kõigi teemadeni. Peame reaalselt veel rohkem toetama lastega peresid. Mitte niisama raha laiali jagama, vaid tagama, et kättesaadavad oleksid vajalikud teenused: lasteaed, koolipsühholoog, mõistliku hinnaga kütus,” ütles viie lapse ema Künnapas. „Õnneliku perekonna alus on ühtsus. Nii tähendab meie hüüdlause „Terve Eesti heaks!“ mulle seda, et Eesti pere peab olema terviklik.”

„Meil on võimalik ja vajalik teha majanduspoliitikas otsuseid, mis aitavad välismaal töötavad eestlased taas koju tuua ja nõndaviisi pered liita,“ lisas vastne juhatuse liige.

Hoolimata erakonna väiksearvulisest liikmeskonnast kuulub Künnapase sõnade kohaselt Vabaerakonda professionaale eri valdkondadest, seega on programmis kaetud paljud teemad. „Riigikokku pääsemiseks ongi nii minu kui iga meie erakonna liikme ülesanne need head ideed Eesti inimesteni viis,“ märkis ta.

Heli Künnapas on Vabaerakonna Pärnu piirkonna juht.

Autorihüvitusfondi andmete järgi laenutati Künnapase raamatuid mullu nii usinalt, et ta mahtus laenutusstatistika järgi kümne kõige rohkem loetud kirjaniku sekka. Künnapas oli esikümnes kõrvuti Erik Tohvri, Ilmar Tomuski, Aino Perviku, Andrus Kiviräha ja Indrek Harglaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles