Aasta viimasel päeval mälestatakse Raimond Valgret

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavugi jätkuv mälestamise traditsioon sai aastaid tagasi alguse helilooja Raimond Valgre pärandi jäädvustamise preemia laureaadi Mati Põldre ja Pärnu Rotary klubi algatusel.
Tänavugi jätkuv mälestamise traditsioon sai aastaid tagasi alguse helilooja Raimond Valgre pärandi jäädvustamise preemia laureaadi Mati Põldre ja Pärnu Rotary klubi algatusel. Foto: Ants Liigus

Kohaliku Rotary klubi algatusel kogunevad pärnakad 31. detsembril kell 16 Pärnu kuursaali kõrvale Raimond Valgre kuju juurde, et süüdata küünlad ja meenutada legendaarset heliloojat.

Korraldajate soovitusel võiksid inimesed kaasa võtta küünlad, mis lahkudes jääksid põlema ja valgustaksid talveõhtul hämarduvat parki.

Tänavugi jätkuv mälestamise traditsioon sai aastaid tagasi alguse Valgre pärandi jäädvustamise preemia laureaadi Mati Põldre ja Pärnu Rotary klubi algatusel.

Valgre skulptuur rajati kuursaali juuurde rotarite eestvõttel 2003. aastal ja sellega tähistati helilooja 90. sünniaastapäeva. Kuju autor on Rait Pärg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles