Surju hooldekodu toetuseks koguti raha

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surju põhikooli Oma Riigi ministrid kogutud raha üle andmas. Vasakult: Surju hooldekodu juhataja, perearst Ülle Alanurm, Oma Riigi keskkonnaminister Kaisa Vaabel ning sotsiaal- ja kaitseminister Reimo Luik.
Surju põhikooli Oma Riigi ministrid kogutud raha üle andmas. Vasakult: Surju hooldekodu juhataja, perearst Ülle Alanurm, Oma Riigi keskkonnaminister Kaisa Vaabel ning sotsiaal- ja kaitseminister Reimo Luik. Foto: Kalju Sarapu

Surju põhikooli Oma Riigi valitsus kogus heategevusprojekti raames Surju hooldekodu elanikele abivahendite soetamiseks 500 eurot.

Surju põhikooli Oma Riigi valitsuse nõuniku, ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Liis Virkuse sõnutsi oli salajane lootus koguda 100 eurot, kuid see ületati 400 euroga.

Hooldekodu juhataja Ülle Alanurm tänas noori, kes märkavad ja tähtsustavad enda ümber elukaare teises pooles inimesi.

Väga hea koostöö on Oma Riigil hooldekoduga juba varasemast ajast, sest suvel aidati pesta hooldekodu aknaid, rohida peenraid ja veedeti eakatega aega lauamänge mängides ja juttu puhudes.

Heategevusprojekti käigus kogutud raha eest soetas Surju hooldekodu kolm kompressoriga lamatiste vältimise madratsit.

Surju põhikoolis on Oma Riik tegutsenud juba 13 aastat. See on Eesti  Vabariigi mudel, mis annab õpilastele võimaluse aktiivselt osaleda koolikeskkonna kujundamises ja tegutseda kogukonnas. Oma Riigi valitsusse kuulub 11 ministrit, kes õpivad 5.–9. klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles