Turismitundjad välistavad Ameerika mäed Pärnu Rannapargis

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika mäed on üks võimalik lõbustus Rannapargis, mida võib näha esialgset lahendust tutvustavas videos.
Ameerika mäed on üks võimalik lõbustus Rannapargis, mida võib näha esialgset lahendust tutvustavas videos. Foto: Kaader videost

Tervise Paradiisi ja Tervise spaa juht Jaan Ratnik leiab, et Pärnu rannaala laiendust tuleks võtta rahulikult ja paljude uute rajatistega korraga ei tohi üle pingutada.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismimajanduse dotsenti Heli Toomanit teeb niisamuti murelikuks, et senine ilus loodus uusehitiste alla ei mattuks. “Kindlasti ei passiks müratekitaja või jõhkralt suur atraktsioon, kas või vaateratas, sellesse piirkonda,” sõnas ta.

Lõbustuspark oleks Toomani hinnangul sealsele keskkonnale, ümbruskonna hotellidele ja rahu otsivatele külalistele katastroof. „See ala võiks jääda looduskeskseks, jääda vaikseks,“ märkis ta ja avaldas lootust, et rannaala videos nähtud Ameerika mäed on ehk algvisioon, mis kunagi ei teostu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles