Kultuuribuss toob pealinlased Pärnusse dessandile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuribuss sõidutab pealinlased Pärnusse fotofestivali näitusi uudistama.
Kultuuribuss sõidutab pealinlased Pärnusse fotofestivali näitusi uudistama. Foto: Urmas Luik

Reedel, 15. veebruaril sõidutab kultuuribuss pealinlased Pärnusse fotofestivali raames avatud näitusi uudistama. 

Kultuurireisijad külastavad kuraatorituuril Pärnu linnagaleriis raekojas rahvusvahelist grupinäitust “Tulevik oli eile”, mis toob vaatajani Eesti, Läti, Leedu, Venemaa ja Soome fotokunstnike loomingu. 

Pärast seda võtab buss suuna linnagalerii kunstnike majja, kus toimub Laura Kuuse näituse lõpetamine, mille tarvis valminud heliprogrammi saab väljapanekuga tutvudes kuulata juhtmeta kõrvaklappidest. 

Linnagaleriisse on end sisse seadnud ka Eesti ainus fotokunstile spetsialiseerunud galerii Positiiv. Positiivi galerist Kristel Schwede on toonud Pärnusse kaks näitust: näha saab Meeli Laidvee “Haagitud valikut” ja Ülo Pikkovi “Austusavaldust filmilindile”.

Kultuuridessandil osalejad saavad samuti heita pilgu peale Endla teatrigaleriis avatud fotofestivali näitusele “Pärnumaa foto 2018” ja Endla Küünis Pärnu kunstikooli ja ühisgümnaasiumi fotoõpilaste näitusele “Tulevik on täna”.

Kultuuribussi reisile palutakse end eelregistreerida meiliaadressil marian.kivila@artun.ee.

Kuraatorituurile “Tulevik oli eile” ja Laura Kuuse näituse lõpetamisele on oodatud huvilised Pärnustki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles