Kaitseliitlased tõid Läti laskevõistluselt rahvusvahelises arvestuses esikoha

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Avarmaa, Rando Vaher ja Riivo Liin võitsid Lätis laskevõistlusel rahvusvahelises arvestuses esikoha.
Priit Avarmaa, Rando Vaher ja Riivo Liin võitsid Lätis laskevõistlusel rahvusvahelises arvestuses esikoha. Foto: Kaitseliit

Nädalavahetusel osales kolm Kaitseliidu Pärnumaa maleva liiget Lätis laskevõistlusel. Võistlustulle astus 43 kolmeliikmelist tiimi kaheksast Euroopa riigist ja pärnakatel õnnestus saavutada rahvusvahelises arvestuses esikoht.

Võistlus koosnes eri harjutustest, kus osavust tuli tõestada nii püstoli kui püstolkuulipilduja laskmises. Varasemast tuttav püstoli vahetasid nad Glock 17 vastu, mis Pärnumaa maleva võistlejatele oli uus. Hoolimata sellest õnnestus kogenud võistlejatel saavutada kõrged kohad nii individuaalselt kui meeskondlikult.

Meeskondlikult saadi püstolilaskmises 25 meetri pealt esikoht, kahes practical-laskmise harjutuses teine koht ja püstolkuulipilduja laskmises kolmest laskeasendist pronksivääriline tulemus.

Võistkonna esindaja Riivo Liini sõnutsi jäid nad tulemusega rahule, aga arenguruumi veel on. Peale Liini esindasid malevat Rando Vaher ja Priit Avarmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles