Oma potsikusse annab toitu osta mitmest poest (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poest oma karbiga söögiostmisel on oluline, et anum sobiks toidu pakendamiseks, oleks puhas ja sellele saaks kinnitada hinnasildi.
Poest oma karbiga söögiostmisel on oluline, et anum sobiks toidu pakendamiseks, oleks puhas ja sellele saaks kinnitada hinnasildi. Foto: Urmas Luik

Rimi kauplusekett algatas märtsis pilootprojekti, kus klientidel on kõikidest Rimidest võimalik toitu osta oma karpi. Kuigi kampaania algataja on Rimi, saab enda taarasse söögipoolist osta ülejäänud kauplustestki.

Pärnu Ülejõe Selveri kulinaarialetist proovisime osta soolalõhet kodunt kaasa võetud karbi sisse. Olles näidanud teenindajale oma toosi ja küsinud, kas niimoodi saaks, ütles teenindaja veidi kahtlevalt: “Hea küll, siia saab.”

Teenindaja selgitas, et kuna tegemist on ilusa ja puhta klaasist karbiga, on ta nõus toidu sinna panema.Tuleb välja, et tegelikult ei ole see neil lubatud, eriti korduvkasutatavatesse plastkarpidesse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles