Pildid: Keelatud kohas tagasipööret teinud Volvo keeras ette liinibussile

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskusele anti täna kell 16.25 teada, et Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 141. kilomeetril Pärnamägede pagariäri lähistel põrkasid kokku Lux Expressi liinibuss ja sõiduauto.

Esialgsetel andmetel sooritas 80aastane mees sõiduautoga Volvo XC70 selleks keelatud kohas tagasipööret, veendumata manöövri ohutuses, ning keeras ette tagant lähenenud bussile Scania Irizar, mida juhtis 56aastane mees. 

Volvo juht ja Volvos viibinud 77aastane naine ning 15aastane neiu toimetati Pärnu haiglasse.

Bussijuht ega selle 45 sõitjat ei saanud viga.

Politsei selgitas, et bussijuht oli kaine ja juhtimisõigusega. Sõidukijuhi ütlused võetakse menetluse käigus ja tema kainus selgub haiglas kontrollis.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

"Tasub siiski igal sõidumeetril meeles pidada, et sõidukijuhtide kogu tähelepanu peab olema liikluses toimuval, sõidukiirus lubatu piires ja turvavöö kogu sõidu vältel peal, et ootamatus liiklusolukorras end ja kaassõitjaid raskematest tagajärgedest säästa," märkis kohapeal viibinud avariipolitseinik.

Liiklus õnnetuskohal oli mitu tundi häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles