Hispaania küberturbefirma investeeris pärnakate start-up’i

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WebARX sai peale Eesti firmade rahastuse Hispaania küberturbeettevõttelt.
WebARX sai peale Eesti firmade rahastuse Hispaania küberturbeettevõttelt. Foto: WEBARX

Pärnust pärit veebiturbeidufirma WebARX kaasas oma teise investeeringu, milles Eesti ettevõtjate kõrval osales Hispaania küberturbefirma.

Rahastusringi juhtisid Ragnar Sassi asutatud Lift99 ja Hispaania küberturbeettevõte Open Data Security. Samuti osalesid Eestist Raido Pikkari juhitav Thorgate Ventures, Hando Ranna juhitav Agrello ja ingelinvestorid, sealhulgas Pipedrive’ist.

“Olles esimest korda WebARXiga kohtunud “Web Summit 2018” üritusel, saime aru, et nende toode oli väga uuenduslik ja täiuslik, see lisandus meie portfelli,” kommenteeris Open Data Security tegevjuht Gareth Sharp. Tema sõnutsi sai pärast kohtumisi WebArXi asutaja Oliver Silla ja ülejäänud meeskonnaga selgeks, et nad on õiged inimesed, viimaks seda ettevõtet edasi, ja Hispania firma pakkus oma rahalist abi.

WebARXi kaasasutaja ja tegevjuhi Silla kinnitusel on uus investeeringuvoor neile oluline verstapost, et jõuda tootega suurema hulga klientideni. “Oleme väga rahul oma investoritega, kes ühendavad küberjulgeoleku, plokiahela tehnoloogia, B2B SaaSi müügi ja veebiarenduse ekspertteadmised,” märkis Sild.

Viie töötajaga WebARXil, mis on asutatud mullu juulis, on kliente 83 riigist. Nende teenust kasutab veebilehtede turvalisuse parandamiseks ja jälgimiseks üle 3000 veebiarendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles