Mitmed õpilasfirmad ei saanud rahapuudusel laadal osaleda

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirmade laat "Pärnumaa Jõulud 2011" Port Arturi kaubanduskeskuses. Pildil õpilasfirma Valguspaber toodang.
Õpilasfirmade laat "Pärnumaa Jõulud 2011" Port Arturi kaubanduskeskuses. Pildil õpilasfirma Valguspaber toodang. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus peeti õpilasfirmade laata, kus andsid tooni taaskasutatud materjalidest valminud tooted ning paraku ka see, et mitmel õpilasfirmal tuli rahapuudusel laadal osalemisest loobuda.

Õpilasfirmade laatadel ei võistelda teiste müüjatega mitte ainult ostjate püüdmises, vaid ka omavahel - võitjad kuulutati välja 11 kategoorias, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kaotajaid sellel võistlusel aga niikuinii ei ole, sest kogemusi võidavad kõik. "Õpilasfirmast sain kogemuse, julguse ja ambitsiooni oma firma loomiseks. See firma on reklaamiagentuur ja me tegeleme eri veebilahenduste ja muude reklaamilahenduste pakkumisega," rääkis Andraš Tšitškan.

Paraku ei saanud aga sugugi mitte kõik soovijad Pärnusse kogemusi koguma sõita. "Sellel aastal annab tunda see, et kohaletulekuga tekkis probleeme koolidel, kes olid meil alati osalejad. Majandusseis. Ja õpilased pööravad väga palju tähelepanu säästmisele ja seda ka oma toodangu tegemises," rääkis õpilasfirmade laada projektijuht Mari Suurväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles