Loomapäästjad sõidavad nüüd uue bussiga (1)

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomapäästjate Pärnu piirkonna juht Anu Palu­oja on eriti uhke selle üle, et peale kõige muu vajaliku on päästebuss varustatud loomade kiibilugejaga.
Loomapäästjate Pärnu piirkonna juht Anu Palu­oja on eriti uhke selle üle, et peale kõige muu vajaliku on päästebuss varustatud loomade kiibilugejaga. Foto: Urmas Luik

Pärnumaal elab kümmekond inimest, kes ööpäev läbi on valmis vastu võtma hädaabikutseid, kui mängus on mõne looma või linnu tervis ja elu. Kogu riigis on selliseid vabatahtlikke üle paarisaja.

MTÜ Loomapäästegrupi Pärnu piirkonna juht on Anu Paluoja, kelle õuel seisab stardivalmilt vabatahtlikele müüdud kunagine politseijõudude kaubik, mis kohandatud spetsiaalselt loomade transportimiseks. Niisuguseid sõidukeid on Eestis kokku kuus ja need on ostetud pangalaenu toel, mille ühing loodab tagasi maksta, müües firmadele autodel reklaamipinda.

“Usun, et firma mainekujunduse seisukohast oleks reklaam loomapäästjate bussil päris kohane,” arvas Paluoja.

Vabaühendusel pole ainsatki palgatöölist, tööd tehakse priitahtlikult. Päästeoperatsioonideks kuluva raha saab ühing annetustest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles