Meie Oliver Twist jõudis telesaate finaali

Laura Vadam
, reporter
Copy
Hans-Martti Mägar üllatas kogu telemaja, kui esines poolfinaalis ansambliga Laine.
Hans-Martti Mägar üllatas kogu telemaja, kui esines poolfinaalis ansambliga Laine. Foto: Kairit Leibold

Kui Toomas Volli laulustuudio õpilane Hans-Martti Mägar telesaate “Tähtede lava” eelvoorust edasi pääses, teadis juhendaja, et peab poolfinaaliks kutsuma noormehe kõrvale raudvara. See tal õnnestus ja laulupoiss jagas eile õhtul lava ansambliga Laine, tekitades Eesti rahvusringhäälingu telemaja stuudios elevust. Trio ja solisti number viis noormehe finaali.

“Tundus, nagu tunneksid ansambel ja solist teineteist pikki aastaid ja on koos harjutanud sadu tunde. Esitus oli sedavõrd muljet avaldav,” kiitis saate produtsent Kadi Katarina Priske, kelle arvates Mägari etteasted on olnud püsivalt säravad ja atraktiivsed.

“Nii solist Hans-Martti kui särtsakad Laine esinejad nautisid kooslaulmist, mis tekitas kuulajates omakorda rõõmsat ja positiivset elamust,” lisas produtsent. Tema sõnutsi pääsesid lauluvõistlusel ligemale 100 lapse hulgast finaali kuus paremat. Nende seas kodulinna teatris praegu Oliver Twistina üles astuv Mägar.

Priske jutu järgi näeb finaalis huvitavaid lauluvalikuid, sest kõik kuus tahavad võita vaatajate südame ja lahkuda saatest parima noore laulja tiitliga.

Õpetaja Voll tõdes, et otsesaatena toimuv finaal on noormehele katsumus, ent ta ei kahtle vokalisti võimetes. Tänavune võitja selgub tuleval reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles