Pärnu sõlmis tänavate remondiks kahe firmaga miljonilepingu

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linna tänavate suviseks remondiks kulub ligemale miljon eurot.
Pärnu linna tänavate suviseks remondiks kulub ligemale miljon eurot. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linna tänavaid hakkavad sel suvel remontima OÜ Viamer Grupp ja AS TREF Nord, kokku kulub töödeks 984 593 eurot.

Tänavate remondiks välja kuulutatud riigihange oli jaotatud neljaks. Neist esimese osa, mis hõlmas eri suuruses lõikude ja aukude parandamist ligemale 5000 ruutmeetril, võitis Viamer Grupp, mis oli valmis töid tegema 109 140 euro eest.

Ülejäänud osade võitjaks tunnistas linnavalitsus AS TREF Nordi. Kesklinnas ja Raekülas uuendab ettevõte umbes 13 850 ruutmeetrit tänavaid 285 336 euro eest. Kavas on korda teha Energia tänav, Ravi tänav Metsa tänava ja Riia maantee vahel, Rüütli tänav Pargi tänavast Vanapargi tänavani, Akadeemia tänav Keskväljakust Rüütli tänavani, Väike-Kuke tänava Rähni–Liiva lõik, Muuli tänav Ringi tänavast Seedri tänavani, Ringi tänav Muuli tänavast kolledžini, Suvituse põik ja Riia maantee Suur-Sepa–Rähni lõik.

Ülejõel ja Suur-Jõe tänava piirkonnas remondib TREF Nord ligikaudu 18 900 ruutmeetrit tänavaid, saades selle eest 351 499 eurot. Kavas on parandada Suur-Jõe tänavat Fortumist Mere tänavani, Liiva ja Kastani tänava vahel ja Liiva tänava ristmiku juures ja eri lõike Niidupargi, Pirni, Lina, Tähe, Rohu, Tulika, Lõo, Jannseni ja Rääma tänaval ja Tallinna maanteel.

Eraldi võtab TREF Nord ette kõnniteede uuendamise pea 9895 ruutmeetril, see töö maksab 238 668 eurot. Kõnniteid on plaanis rajada või remontida haigla juures, Oja, Jannseni, Ringi, Aia, Esplanaadi, Uus, Rääma ja Rohelisel tänaval, Mere puiesteel, Õhtu põigus ja Riia maanteel.

Riigihanke tingimuste järgi peavad kõnniteed ja Kesklinna ja Raeküla tänavad remonditud saama 12. juuliks. Ülejõe tänavad ja ülelinnalised remonditööd tuleb lõpetada 23. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles