Hans-Martti Mägar särab õhtul “Tähtede lava” finaalis

Laura Vadam
, reporter
Copy
Hans-Martti Mägar särab praegu Endla teatri lavastuses “Oliver Twist”. 
Hans-Martti Mägar särab praegu Endla teatri lavastuses “Oliver Twist”. Foto: Kairit Leibold

13aastane pärnakas Hans-Martti Mägar laulab täna õhtul konkursi “Tähtede lava” finaalis, kus võitja selgub rahvahääletusel. Eelmisel reedel poolfinaalis ansambel Lainega elevust tekitanud ja žüriile muljet avaldanud laulupoiss jõudis kuue sekka. Osalejaid oli ligemale 100.

Kuigi noormehe juhendaja Toomas Voll tõdes mõni nädal tagasi, et otsesaatena toimuv finaal on Mägarile katsumus, on duo lõppkontserdiks valmistunud. Poisi võimetes õpetaja ei kahtle. 

Mägar tunnistas, et tunneb end finaali eel hästi. “Mulle on juba siia jõudmine suur võit,” märkis noor solist. “Oleme õpetajaga paar korda nädalas teinud proove. Toomas leidis mulle ägedad taustalauljad ja arvan, et oleme finaaliks valmis.”

Produtsent Kadi Katarina Priske sõnutsi kuuleb õhtul huvitavaid palu, sest kõik kuus tahavad silma paista, lahkumaks saatest parima noore laulja tiitliga. Mägari lugu selgub saates, kuid tema hinnangul on see võimas ja hea sõnumiga.

Otsesaade algab kell 20. Telefoniliinid avatakse saate hakul ja helistada saab saate vältel. Kuigi võitja valib välja televaataja, annab noortele tagasisidet žüriigi: Hirvo Surva, Sven Lõhmus ja Liisi Koikson. 

Mägari poolt saab hääletada numbril 900 7903.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles