Politseiauto sõitis liiklusmärgile otsa ja lahkus pärast õnnetust (7)

Pärnu Postimees
Copy
Pärnus Mai tänaval manööverdas politseiauto otsa liiklusmärgile.
Pärnus Mai tänaval manööverdas politseiauto otsa liiklusmärgile. Foto: Märgatud24 Pärnus

Eile õhtul sõitis politseiauto Pärnus otsa liiklusmärgile ja väidetavalt lahkus juhtunule vähimatki tähelepanu pööramata.

Facebooki grupis “Märgatud24 Pärnus” avaldatud postituses kirjutatakse, et eile kell 21.35 Mai 5 ees juhtunud õnnetuse järel ei tulnud autojuht isegi masinast välja, vaatamaks, kas ta sõitis millelegi otsa.

Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa ütles, et autos olnud patrullpolitseinikega on vesteldud ja üle vaadatud selle pardakaamera salvestis.

“Salvestiselt on aru saada, et bussi taga on takistus, kuid autojuht proovib endiselt edasi tagurdada. Autot juhtinud politseinik ütles, et tundis tagurdades küll takistust, kuid arvas selle olevat äärekivi. Politseibuss kahjustada ei saanud, mistõttu ei saadud kuidagi hiljem aru, et millelegi oleks otsa sõidetud,” selgitas Murumaa.

Patrullitalituse juhi sõnutsi on väga kahju, kui sellest jäi mulje, et politseinikud põhjustasid õnnetuse ja seejärel sealt teadlikult lahkusid.

“Kolleegide selgituse ja auto pardakaamera salvestiselt saadud info põhjal saan kinnitada, et nii see ei olnud ja tegu oli lihtsalt inimliku veaga. Loomulikult oleks bussi juhtinud politseinik pidanud veenduma, et tal on küllalt ruumi manööverdada,” lausus Murumaa.

Politsei andis kahjustada saanud liiklusmärgist teada linnavalitsusele.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles