Õpilasmalevlased uudistasid meeri kabinetti

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Pärnu ja Tallinna ühise õpilasmalevarühma noored külastasid Pärnu linnapea kabinetti.
Pärnu ja Tallinna ühise õpilasmalevarühma noored külastasid Pärnu linnapea kabinetti. Foto: Errit Kuldkepp

Pärnu ja Tallinna õpilasmaleva ühisrühm külastas eile Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse kabinetti. Rühmas oli ka võimalik tulevane linnapea.

Pärnumaa Õpilasmaleval ja sihtasutusel Õpilasmalev on Pärnus ühine rühm, kus on kümme noort Tallinnast ja viis Pärnust. Nende rühmavanem on hiljuti Pärnusse kolinud Tony Käsper, kes otsis tööpäeva järel malevlastele mitmesuguseid tegevusi. “Teades, et olen kohalik, pöördus ta minu poole nõu saamiseks, kelle huvitavaga võiksid noored kohtuda, ja üsna kohe tuli mul mõtteisse Pärnu linnapea. Noortel on kindlasti huvitav temaga kohtuda ja kus siis mujal, kui mitte tema enda kabinetis,” selgitas ettevõtja ja Pärnu haigla turundusspetsialist Errit Kuldkepp.

Meer ootas malevlasi naerulsui. Noored kuulsid Pärnu linna arengust, pisut vaadati ka ajalukku. Külalised said käes hoida linnapea ametiga kaasas käivat väärikat auraha. Küsimuse peale, kes tahaks tulevikus linnapeaks saada, tõstis käe 14aastane Kenneth. Vastutasuks selle eest sai ta ühispildile linnapeaga.

Praeguse linnapea Romek Kosenkraniusega sai ühispildi teha 14aastane Kenneth, kes näeb end tulevikus meeri toolil istumas.
Praeguse linnapea Romek Kosenkraniusega sai ühispildi teha 14aastane Kenneth, kes näeb end tulevikus meeri toolil istumas. Foto: Errit Kuldkepp

“Kogemused on ainuke, mis rikastab meie igapäevaelu. Noortele jääb kindlasti meelde nende päris esimene külaskäik linnapea juurde ja minul on väga hea meel, et see toimus Pärnus,” märkis Kuldkepp.

Õpilasmalev ühendab töötamise ja noorsootöö, selle eesmärk on noorte konkurentsivõime tõstmine tööalaste oskuste ja teadmiste arendamise kaudu. See annab noortele võimaluse saada esimene töökogemus, tutvuda tööseadusandluse ja -ohutusega, osaleda tööhõivega seotud karjääri- ja infoüritustel, külastada piirkonna ettevõtteid ja organisatsioone ning saada osa sisukatest ja mitmekesistest vaba aja tegevustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles