Galerii: vokaalansambel Mirt andis heategevusliku kontserdi SUP-laual

Copy

Pärnu vokaalansambel Mirt andis eile õhtul heategevuskontserdi “Heategu SUPil”, näidates publikule midagi sellist, mida varem pole nähtud. Viieliikmeline a cappella grupp laulis Pärnu lahel SUP-laual.

Veel möödunud kuul koguti toetusi vastsündinud Annabelile, kellel diagnoositi haruldane haigus spinaalne lihastroofia. Oma panuse andsid Pärnus tegutsevad Aloha surfiklubi, ProTone OÜ ja vokaalansambelgi.

Eile ühendasid samad inimesed jõud mittetulundusühinguga Tunne, korraldades Pärnu rannal kontserdi, mida sai jälgida nii liivalt kui merelt. Just viimase variandi kasuks otsustanud kuulajad said anda oma panuse Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile, valides SUP-laua hinna südametunnistuse järgi. "Tänu ilmale oli rahvast kogunud palju, isegi SUP-laudadel oli kuulajaid," märkis MTÜ Tunde projekti- ja programmijuht Karoliine Aus, mainides, et kohaletulnud soovisid lisalugu.

19 aastat tagasi loodud fond on üks suuremaid ja vanemaid lastehaiglate juures tegutsevaid heategevusfonde Eestis, toetades sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi, nende peresid ja seadmeid vajavaid haiglaid.

Ühtlasi on eriline kontsert täna Ammende villa aias toimuva naudingufestivali Tunne avaüritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles