Pärnu pole tänuga kitsi

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnavalitsus on andnud sel aastal oma parimatele kodanikele välja kümneid tänukirju: kaks tulemusliku tegevuse ja kaks elutöö eest, tulemusliku, tänuväärse ja suurepärase töö ja meeldiva koostöö eest, spordielu edendamise eest, panuse eest.

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi direktori asetäitja majanduse alal Maaja Vunder pälvis linna tänu tulemusliku tegevuse eest gümnaasiumi õpikeskkonna arendamisel.

Pärnu õppenõustamiskeskuse juhataja Anne Villsaart tänati kirjaga elutöö eest õppenõustamissüsteemi arendamisel ja õppenõustamiskeskuse juhtimisel. Elutöö eest öeldi kirjalikult aitäh ka Koidula gümnaasiumi direktorile Rein Eglonile.

Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus pälvis linna tänu “meeldiva koostöö eest XI noorte laulu- ja tantsupeo “Maa ja ilm” protsessi läbiviimisel”.

Pärnu ühisgümnaasiumi kollektiiv teenis tänukirja tulemusliku tegevuse eest laste ja noorte õpetamisel ja kasvatamisel.

Enn Hallikut tänati linna spordielu pikaajalise edendamise eest Pärnu spordiliidu esimehe ja lauatenniseklubi Vint-90 presidendina. Arvi Vainula sai sama au osaliseks panuse eest Pärnu lauatennise võistlussüsteemi arendamisel.

Pärnu linnas hambaravi arendamise eest sai tänukirja Pärnu hambapolikliiniku juhataja Maaja Voll.

Pärnu muusikakooli õpetajale ja Pärnu linnaorkestri orkestrandile Maire Varmale öeldi aitäh pikaajalise tulemusliku töö eest Pärnu muusika- ja hariduselu edendamisel.

Peale nimetatu anti peoga tänukirju silmapaistvatele ettevõtetele töökohtade loomise, investeerimise ja turismiarendamise eest. Samuti “Kuldse oaasi” küsitlusel sõelale jäänud asutusele ja konkursi “Minu Pärnu – talv 2011” võitjatele.

Viimane tänukirja laureaat on aga linnakodaniku maja perenaine Hilja Treuberg, kes sai selle suurepärase töö eest.

“No ikka,” vastas Treuberg rõõmsalt küsimusele, kas ta on linna tähelepanu eest tänulik. “Ma püüan kõigest väest siis selle tänukirja vääriline olla,” lubas ta. Lisades, et aukirjast tähtsamgi on see, kui saab teha tööd, mis meeldib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles