Pank kinkis varjupaigale loomade raviks 1400 eurot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaiga kass.
Varjupaiga kass. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sampo Pank koos klientidega kogus Pärnu kodutute loomade varjupaigale 1400 eurot, mis kulub loomade ravimiseks.

Kliendid toetasid Pärnu kodutute loomade varjupaika 700 euroga, millele pank lisas omalt poolt niisama palju ehk kokku kogunes 1400 eurot.

Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks ütles, et annetatud raha kulub peamiselt kodutute loomade veterinaarkulude katmiseks.

„Paljud loomad jõuavad varjupaika vigastatutena või vaevlevad viirushaiguste käes. Samuti soovime piirata potentsiaalselt tänavale sattuvate loomade hulka, steriliseerides ja kastreerides võimalikult palju uutesse kodudesse minevatest loomadest. Täname südamest Sampo Panka ja kõiki kliente, kes andsid oma panuse heategevuseks. Lubame annetust sihipäraselt kasutada,“ lisas Priks.

„Mul on heameel tõdeda, et Eesti inimesed on viimastel aastatel muutnud oma tavapäraseid käitumismudeleid. Pere rahaasjade paremaks korraldamiseks on klientide säästmisharjumused paranenud ning seeläbi kindlustunne, mis lubab neil abivajajatele enam annetusi teha,“ ütles Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse direktori Tõnu Vanajuur.

Teiste projektide seas toetasid kliendid ja pank veel Viljandi kodutute loomade varjupaika, Eestimaa Looduse fondi lendoravate kaitse programmi, meelepuudega lastele haridust pakkuvat Heleni kooli ja hoolekandeküla Haraka Kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles