Galerii: Pärnumaa parimad haridustöötajad külvati tänusõnadega üle

Copy

Õpetajate päeva eel tänasid Pärnumaa parimaid haridustöötajaid riigikogu liige, Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimees Andres Metsoja ja hariduskomisjoni esimees Arno Peksar. Endise maavalitsuse maja kaunis suures saalis lisas pidulikkust Kalle Sepa ja Mikk Tammepõllu duo, kelle laulule “Viis viimast” hakkas väljapeetud publik kaasa plaksutama.

“Täna on see päev, mil vaadata otsa 14 tublile inimesele, kes on pühendunud Eesti tulevikule ja noortele,” rääkis Metsoja, nentides, et elu on paljuski muutunud ja igalt poolt aina jagatakse õpetusi alates prügi sortimisest kuni tõukerattaga sõitmiseni.

“Suur tänu, tunnustus tehtu eest, et jaksate õpetada meie noori nii, et Eesti oleks igavene!” lõpetas Metsoja avakõne.

Peksar nentis, et hariduses on tibude lugemise aeg kevadel, kui õpilased saavad tunnistuse ja maakonna parimad haridustöötajad selguvad samuti kevadel, kuid õpetajate päev on oktoobris ja seepärast jääbki nende tunnustamine sügisesse.

“Tugevat tööd, head tahtmist, sest te ei tegele ainult õpetamisega, vaid tänapäeval rohkem kasvatamisega, et siin saalis oleks edaspidigi autasu vastuvõtjaid,” soovis Peksar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles