MTÜ Tunne otsib stipendiaati 

Pärnu Postimees
Copy
Naudingufestival Tunne toimus 27. juulil. 
Naudingufestival Tunne toimus 27. juulil. Foto: Karoliine Aus

Suvel noorte algatusel toimunud naudingufestivali Tunne võnked kestavad siiani. Teenitud piletitulu eest annab mittetulundusühing Tunne välja Noore Hakkaja stipendiumi tublile ja ettevõtlikule noorele.

Kandidaatide esitamine algas juba suve lõppedes ja agaratest noortest on teada antud Pärnumaa eri nurkadest, isegi väikese Kihnu saare noored on uhkelt esindatud. Kandidaate saab esitada 15. oktoobrini siin.

Esitada võib nii iseennast, last, õpilast, sõpra või võõrast, kes on oma tegudega silma jäänud. Tegusatest noortest vanuses 14 kuni 26 võib teada anda igaüks, ka iseenda esitamine ei ole keelatud. Noor hakkaja on igaüks, kes on aktiivne oma kodukandi elavamaks muutmisel, osaleb tihti sündmustel vabatahtlikuna, on käima lükanud mõne huviringi või muu tegevuse, on aktiivne muusik või sportlane, ettevõtja või jäänud silma hoopis millegi muu huvitavaga.

Parimatest parima valib välja žürii, kuhu kuuluvad Pärnu Postimehe peatoimetaja Siiri Erala, kultuuriklubi Tempel omanik ja juhataja Andres Tölp, koostöötamiskeskuse Forwardspace tiimi liikmed, Pärnu noorte vabaajakeskuse noorsootöötajad. Stipendium antakse üle MTÜ Tunne tänugalal 15. novembril Pärnu keskraamatukogus. 

MTÜ Tunne järgmine proovikivi on Pärnu vanalinna üritustesarja korraldamine: neli korda aastas toimuvad väikesed tänavafestivalid koostöös vanalinna ettevõtetega. Sestap otsib MTÜ oma tiimi uusi liikmeid, kellega eeltoodut ja muidki ideid ellu viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles