Pärnu kortermaja pälvis korteriühistute liidu eriauhinna

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu korteriühistu Kitse 18a pälvis korteriühistute liidu eriauhinna.
Pärnu korteriühistu Kitse 18a pälvis korteriühistute liidu eriauhinna. Foto: Eesti Korteriühistute Liit

Eesti korteriühistute liit korraldas juba 15. aastat korteriühistute konkursi, et tunnustada parimaid ühistuid kõikjal riigis. Pärnust pälvis tunnustuse Kitse 18a.

Korteriühistu Kitse 18a viis koju eriauhinna „Tähelepanuväärne teostus maja ühendamisel kaugküttesüsteemiga“. Sama ühistut tunnustati tänavu Pärnus kauni kodu tiitliga.

Pärnu korteriühistu Kitse 18a pälvis korteriühistute liidu eriauhinna.
Pärnu korteriühistu Kitse 18a pälvis korteriühistute liidu eriauhinna. Foto: Eesti korteriühistute liit

„See maja on viimaste aastatega saanud täiesti uue sisu ja ilme. Peale maja soojustamise, akende, katuse, vee- ja kanalisatsioonitorustiku vahetuse, õhksoojustagastusega ventilatsiooni paigalduse ja elektrisüsteemi uuendamise läks ahiküttel maja, kuhu osaliselt jäid küll alles ahjud-kaminad, üle keskküttele. See tähendas aga keskkütte- ja sooja vee süsteemi ehitamist,“ tutvustas korteriühistute liidu juhatuse liige Urmas Mardi.

„Paljud ahiküttel kortermajad kaaluvad keskküttele üleminekut ja tunnustust väärivad need, kes on selle keerulise ülesande ette võtnud ja edukalt ellu viinud,“ märkis Mardi.

Korteriühistute liit selgitas parimad ühistud välja kolmes kategoorias: ilus koduümbrus, parim korteriühistu juht ja edukaim renoveerimisprojekt. Samuti jagati välja mitu eriauhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles