Üleskutse: andke teada inimestest, kes on aidanud muuta Eesti turvalisemaks  

Pärnu Postimees
Copy
Mullu pälvis ühe auhindadest Ervin Orgmets, kes töö kõrvalt tegutseb nii abipolitseiniku, maa- ja merepäästja kui vabatahtliku elupäästjana kiirabibrigaadis.
Mullu pälvis ühe auhindadest Ervin Orgmets, kes töö kõrvalt tegutseb nii abipolitseiniku, maa- ja merepäästja kui vabatahtliku elupäästjana kiirabibrigaadis. Foto: IF KINDLUSTUS

Täna algas tänukampaania “Otsime sangareid”, mille raames oodatakse 26. jaanuarini lugusid vabatahtlikest päästjatest, abipolitseinikest või muidu tublidest kodanikest, keda tänada ja tunnustada selle eest, et nad on oma tähelepanelikkuse või heateoga muutnud Eesti veel turvalisemaks.

Kolmandat aastat toimuva tänukampaania algataja-eestvedaja on If Kindlustus. Koostöös abipolitseinike kogu, vabatahtlikke päästjaid koondava päästeliidu ja Eesti inimeste abiga tõstetakse esile neid, kelle julge tegu on viimase aasta jooksul päästnud kellegi elu, hoidnud ära õnnetuse, aidanud tabada õigusrikkuja või kes on muul moel andnud panuse, muutmaks koduriik turvalisemaks.

“Oluline on tunnustada vabatahtlikke, kes panustavad oma aega ja tahet, et Eestis oleks veel turvalisem elada. Tänu neile saavad metsatulekahjud kiiremini kustutatud, inimesed rutem leitud ja ühiskond on tervikuna turvalisem. Tunnustada tuleb ka neid inimesi, kes pole end ühtegi sellisesse ühingusse kirja pannud, kuid on teinud midagi tänuväärset, näiteks päästnud kellegi elu või hoidnud ära mõne õnnetuse,” selgitas If Kindlustuse juhatuse liige Artur Praun.

Tunnustamist väärivatest inimestest saab teada anda 26. jaanuarini veebiaadressil www.if.ee/sangarid. 

31. jaanuaril tänatakse Tallinnas tunnustusüritusel kõiki esitatud kandidaate.

Komisjon valib välja need sangarid, kes saavad auhinnaks 1000eurose reisitšeki ühes reisikindlustusega vabalt valitud sihtkohta ja aastase õnnetusjuhtumikindlustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles