Pärnakad osalevad Põhjamaade suurimal turismimessil

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu boks mullusel Helsingi turismimessil.
Pärnu boks mullusel Helsingi turismimessil. Foto: Pärnu linnavalitsus

Sel nädalal üle lahe Helsingis toimuval Põhjamaade suurimal  turismimessil on esindatud Pärnu linn ja siinsed ettevõttedki.

Neljapäevast pühapäevani Helsingi messikeskuses vältaval Matka messil jagavad pärnakad näitusepinda turismiasjalistega Haapsalust, Saare- ja Hiiumaalt. Nelja maakonna ühine väljapanek võimaldab reklaamida Lääne-Eesti piirkonda tervikuna, samal ajal saab iga maakond oma eripärasid ja tegemisi eraldi tutvustada.

Kuna Lääne-Eesti regiooni iseloomustab seotus merega, on messiboksi kujundus inspireeritud meretemaatikast ja ekspositsioonialal püüavad pilke suured purjed.

Messi külastajatele jagatakse Matka turismimessi tarbeks koostatud Lääne-Eesti sihtkohti kirjeldavaid trükiseid, kus peale maakondi ja vaatamisväärsusi tutvustava info on toodud kohalike ettevõtjate sooduspakkumised.

Pärnu ettevõtjatest on Lääne-Eesti messialal väljas Wasa Resort ja Tammsaare hotell.

Eesti suvepealinnast ja siinsetest võimalustest laiemalt räägivad külastajatele Pärnu linnavalitsuse ja Pärnumaa arenduskeskuse turismispetsialistid.

Pärnut kui sihtkohta esindavad turismimessil spaahotellid Estonia ja Viiking, mis paiknevad Eesti spaaliidu näitusepinnal, ning päris oma boksiga on üritusel väljas Tervis ja Tervise Paradiis.

Matka turismimess toimub 34. korda. Külastajate arvult on see üks populaarsemaid Helsingi messikeskuse üritusi: mullu käis üritusel 64 589 huvilist.

Eestist oli erialakülastajaid üle 300, peale selle reisihuvilised tavatarbijad.

Eelmisel aastal osales messil 935 eksponenti 90 maalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles