Tihemetsa vilistlased valmistuvad kokkutulekuks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Tihemetsa vilistlased valmistuvad kokkutulekuks.
Tihemetsa vilistlased valmistuvad kokkutulekuks. Foto: Silvia Paluoja

Kuigi juulini on veel viis kuus aega, teeb MTÜ Tihemetsa Vilistlane kokkutuleku ettevalmistusi.

“Korraldame kokkutulekut missioonitundest,” ütles MTÜ Tihemetsa Vilistlase juhatuse liige õpetaja Erna Gross. “Ise on ju ka tore vanade sõprade ja töökaaslastega kokku saada, järelikult on see Tihemetsa kooli elu nii huvitav olnud, et ettevõtmise mõtet toetatakse.”

Vabaühendus tegutseb 2010. aasta algusest, et väärtustada omaaegse Voltveti metsakooli, hiljem paljude nimedega kooli ajalugu ja toetada seda, mõeldes ajas ettepoolegi.

Gross rääkis, et juhatus on tänavusuvise kokkutuleku plaani üldjoontes paika pannud, kuid see täpsustub, mida lähemale 4. juuli jõuab. Nagu kahel viimasel Tihemetsa vilistlaste ja töötajate kokkusaamisel toimub avamine spordihoones ja rongkäigus tullakse sealt peahoone ette. Kas Riigi Kinnisvara ASi halduses Voltveti mõisahääberi sisse saab või on peahoone vahetanud omanikku, näitab aeg. Põhitegevus on kavandatud spordihoones ja selle ümbruses.

Tihemetsa vilistlased valmistuvad kokkutulekuks.
Tihemetsa vilistlased valmistuvad kokkutulekuks. Foto: Silvia Paluoja

Tihemetsas lõppes aastakümnete pikkune õppetöö 1. septembrist 2016, mil suleti haridus- ja teadusministeeriumi haldusalas Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppekoht ja erialade õpetamine jätkus Pärnus.

Voltveti mõisahäärberi trepist on käinud üle 9000 Tihemetsas kutsediplomi saanu. Peahoone ees avasid vilistlased 2005. aasta suvel mälestuskivi, tähistamaks 80 aasta möödumist kutsehariduse andmisest. Juulis 2015 tähistati suurejoonelise kokkutulekuga kooli 90. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles