Paikusel peatati ebaseaduslik ehitus

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Pärnu linnavalitsuse Paikuse osavallakogu liige Mait Talvoja tundis huvi, et miks on lubatud alustada Paikuse alevis ehitustegevust Raudtee 10 ja 12 kinnistul.
Pärnu linnavalitsuse Paikuse osavallakogu liige Mait Talvoja tundis huvi, et miks on lubatud alustada Paikuse alevis ehitustegevust Raudtee 10 ja 12 kinnistul. Foto: Urmas Luik

Toimetuse poole pöördus Pärnu linnavalitsuse Paikuse osavallakogu liige Mait Talvoja palvega, et toimetus ­uuriks, miks on lubatud alustada Paikuse alevis ehitustegevust Raudtee 10 ja 12 kinnistul.

“Mullu septembris kehtestas linnavalitsus Paikuse alevis Männiku 5 detailplaneeringu ja jagas kõnealuse ­elamumaa kinnistu kaheks, määrates nende koha-aadressiks Raudtee 10 ja 12,” edastas Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar selgituse. “Oktoobris lasid mõlema kinnistu omanikud kinnistud puudest lagedaks raiuda ja alustasid kahe elamu ehitamist. Neil ei olnud luba puid sellises ulatuses raiuda, raieluba oli vaid osa puude mahavõtmiseks, et saaks puude vahele maja ja kõrvalhooned ehitada.”

Looduskaitseseaduse rikkumise eest on linnavalitsuse korrakaitseteenistus karistanud neid rahatrahviga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles