Põhja-Pärnumaal sõitis raskeveok kraavi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Politseiauto. Foto on illustreeriv.
Politseiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Täna hommikul sõitis Põhja-Pärnumaa vallas Rae külas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel teelt välja raskeveok. Inimesed ei saanud viga.

Õnnetus juhtus kella 7 paiku Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee 56. kilomeetril Rae külas, kui 56aastane mees kaotas veoauto üle kontrolli ja sõitis teelt välja.

Pärnu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Henry Murumaa sõnutsi ei vastanud sõidukiirus esmastel andmetel teeoludele. Mees viibis masinas üksi ja õnnetuses ei saanud keegi viga.

Sõidukijuhil on vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus ja ta oli kaine.

Kuna veok oli väga raske ja selle kraavist välja vedamiseks vajati erivarustust, jäi politsei sündmuskohale liiklust reguleerima.

Murumaa toonitas, et teed võivad olla libedad ja seetõttu tuleks liikluses olla tähelepanelik, valida teeoludele vastav kiirus ja hoida eessõitjaga küllaldast pikivahet, et jääks aega ümbruses toimuvale reageerida.

“Samuti palume vältida järske manöövreid ja möödasõite,” ütles Murumaa. “Tahame, et kõik liiklejad jõuaksid turvaliselt oma sihtkohta, seetõttu palume liikluses üksteisega arvestada ja teineteisest hoolida.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles