Linn suhtleb Raeküla kooliga iga päev

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Koostöös Rajaleidja ja õppenõustamiskeskusega arutavad asjaosalised Raeküla kooli tugiteenuste rakendamise tõhusust ja võetakse kasutusele uusi meetmeid. Näiteks lapsevanemate nõustamist.
Koostöös Rajaleidja ja õppenõustamiskeskusega arutavad asjaosalised Raeküla kooli tugiteenuste rakendamise tõhusust ja võetakse kasutusele uusi meetmeid. Näiteks lapsevanemate nõustamist. Foto: Urmas Luik

Veebruari algul ilmus Pärnu Postimehes artikkel, milles osa lapse­vanemaid heitis Pärnu Raeküla kooli juhtkonnale ette suutmatust tulla toime hariduslike erivajadustega (HEV) lastega ja ohjata koolivägivalda.

Praeguseks on teada, et koolipidaja ehk Pärnu linnavalitsus ei plaani selles haridusasutuses järelevalvet teha. Küll avaldas kaasava hariduse spetsialist Terje Jürivete, et raad suhtleb kooliga iga päev ning koostöös Rajaleidja ja õppenõustamiskesku­sega arutatakse tugiteenuste rakendamise tõhusust ja võetakse kasutusele uusi meetmeid. Näiteks nõustatakse lapsevanemaid.

Veebruari algusest töötab koolis abiõpetaja ja sügisest kavatsetakse Jürivete sõnul tööle võtta veel üks tugispetsialist. “Kool on HEV-õpilaste õppe ja arengu toetamisega hakkama saanud järjest paremini,” leidis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles