Haigla nõukogus toimuvad muudatused jätavad küsimused õhku

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Pärnu linnavalitsus kutsus esmaspäeval tagasi SA Pärnu Haigla nõukogu esimehe Ago Altjõe ja kauase liikme Margus Maiste, kelle asemele nimetas linnavalitsus kohe linnapea Romek Kosenkraniuse ja eraettevõtja Tarvi Marksoni. Altjõe sai vangerdusest enda sõnutsi teada alles teisipäeval ajakirjanikult.
Pärnu linnavalitsus kutsus esmaspäeval tagasi SA Pärnu Haigla nõukogu esimehe Ago Altjõe ja kauase liikme Margus Maiste, kelle asemele nimetas linnavalitsus kohe linnapea Romek Kosenkraniuse ja eraettevõtja Tarvi Marksoni. Altjõe sai vangerdusest enda sõnutsi teada alles teisipäeval ajakirjanikult. Foto: Lilli Tölp

Linnavalitsus kutsus esmaspäevasel istungil ametist tagasi sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogu liikmed Ago Altjõe ja Margus Maiste ning nimetas uuteks liikmeteks Romek Kosenkraniuse ja Tarvi Marksoni. Altjõele, kes ühtlasi on nõukogu esimees, tuli otsus üllatusena.

Linnavalitsus nimetas Altjõe ametisse tunamullu märtsis, kui toonane uus seitsmeliikmeline nõukogu määrati ametisse ja seitsmik valis enda seast esimeheks just Altjõe.

Linnapea Kosenkranius ei soostunud teisipäeval nõukogu liikme ja esimehe vahetuse tagamaad selgitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles