Värvikas ärimees rajaks Papsaare külla tööstuse

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Tootmiseks vajaliku elektrivõimsuse, tehnoühendused, logistikanõuded ja laienemisvõimalused tagavat hästi Hiiuserva kinnistu ehk 6,47 hektarit Pärnu külje all Papsaare külas.
Tootmiseks vajaliku elektrivõimsuse, tehnoühendused, logistikanõuded ja laienemisvõimalused tagavat hästi Hiiuserva kinnistu ehk 6,47 hektarit Pärnu külje all Papsaare külas. Foto: Mailiis Ollino

Keset enneolematut kriisi, kui suurettevõtjad kaotavad allüksusi ja koondavad töötajaid, soovib üks firmadest hakata Pärnus tootma tekstiilijäätmetest paneele. Värvika taustaga ärimehe ettevõte värbaks väidetavalt juba tootmise esimeses etapis ligikaudu 60 kohalikku töötajat ja loodab selleks linnalt soodsalt maad rentida.

Tallinna Pirita teele registreeritud osaühing Retex Panels on loodud mullu oktoobris. Firma omanik on valdusfirma kaudu Lembit Allikas ja juhatuses Toomas Allikas. Samad mehed on seotud samuti eelmisel aastal Soome Espoosse registreeritud OY Retex Panelsiga.

Esmapilgul tavalised ja avalik­kuse tähelepanu mitteväärivad ettevõtted on võtnud aga heaks hakata keset majanduskriisi pidama suvepealinna innovatiivse tööstuse plaane. Täpsemalt on ettevõtjatel enda kinnitusel kavas rajada Pärnu külje alla Papsaare külla üleeuroopalist tekstiilijäätmete probleemi lahendav ehituspaneelide tehas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles