Pärnumaal kadunud noor naine leiti surnuna

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Pärnumaal kolm päeva kadunud olnud naine leiti.
Pärnumaal kolm päeva kadunud olnud naine leiti. Foto: Madis Veltman

Täna leiti laupäeval Sindis oma kodust teadmata suunas sõitnud 33aastase Liisi surnukeha.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virgi teatel sai häirekeskus täna päeval info, et Saarde vallas metsa äärest leidis juhuslik mööduja halli Toyota Yarise, mille aknad olid kaetud kardinatega nii, et masinasse ei näinud.

"Helistaja arvas, et tegu võib olla autoga, mida 20. juuni õhtul kasutas kadunuks jäänud Liis," täpsustas Virk.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull leidis sõidukist 33aastase naise surnukeha, mis täpse surmapõhjuse selgitamiseks saadeti ekspertiisi. "Esialgsetel andmetel ei ole alust naise surmas õnnetust ega kuritegu kahtlustada," lisas politsei esindaja.

Laupäeval Sindis enda järel viimast korda koduukse sulgenud Liis ei naase enam kunagi: naise surnukeha ja auto leiti täna Surju kandis kõrvaliselt metsateelt.
Laupäeval Sindis enda järel viimast korda koduukse sulgenud Liis ei naase enam kunagi: naise surnukeha ja auto leiti täna Surju kandis kõrvaliselt metsateelt. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Laupäeva õhtul lahkus Liis kodunt oma sõiduautoga ega naasnud.

Üleeile teatasid murelikud lähedased häirekeskusele naise kadumisest. Politseinikud asusid teda kohe otsima, kuid lähedastega suhtlus ega naise võimalike asupaikade kontroll ei andnud tulemust. Mobiiltelefoni positsioneerimine näitas, et ta võib olla Surju kandis, kuid piirkonda kontrollinud politseinikel ei õnnestunud sealt Liisi leida.

Eile oli naise telefon välja lülitatud. Politsei pöördus meedia vahendusel elanike poole abipalvega tuvastada Liisi ja tema sõiduki asukoht. Peale isikukirjelduse märgiti abipalves, et Liisi elu ja tervis võivad olla ohus.

Eile hilisõhtul pöördusid Liisi lähedased abi saamiseks sihtasutus Kadunud poole. Ühingu operatiivse otsingugrupi OPEROG kümmekond vabatahtlikku asusid täna hommikul naist otsima, sõites rohkemate niidiotsade puudumisel läbi teid, mis jäävad Surju mobiilimasti levialasse.

Copy
Tagasi üles