Kesklinna kai lõbustuspark sai raelt rohelise tule

Pärnu Postimees
Copy
OÜ Tivoli Tuur sai linnalt loa avada Pärnu kesklinna kail lõbustuspark.
OÜ Tivoli Tuur sai linnalt loa avada Pärnu kesklinna kail lõbustuspark. Foto: Raigo Pajula

Pärnu linnavalitsuse avalike ürituste lubade komisjon kaalus igast küljest OÜ Tivoli Tuuri taotlust avada kesklinna kail lõbustuspark ja otsustas anda selleks loa.

Komisjon seadis lisatingimused, et töötamise perioodil peab lõbustuspark olema vähemalt viis päeva suletud ja esitatavad kaebused peab lahendama tivoli kui avaliku ürituse eest vastutav Lauri Viikna.

Seades tingimuse, et osal päevadel peab tivoli jääma suletuks, lähtus komisjon eelkõige ümberkaudsete elanike huvidest. “Konkreetsetest kuupäevadest peab korraldaja enne kirjalikult teada andma,” teatas Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar.

Tivoli ei tohi linna esindaja sõnutsi tekitada kaaskodanikke tuntavalt häirivat müra. “Varem on ümberkaudsed elanikud selle üle kurtnud ja komisjon püüdis avamise kellaaegade ja lisatingimustega vältida probleeme, pidades oluliseks lõbustuspargi olemasolu suvises Pärnus,” selgitas Roosaar.

Oma töös lähtub linnavalitsuse avalike ürituste lubade komisjon sellest, et suvepealinnas oleks võimalikult palju eri sihtrühmadele mõeldud üritusi, kuid need peavad olema külastajatele ohutud ja korraldajatel tuleb eri huvidega arvestada.

“Alati kaalutakse liikluskorraldust, ürituse kellaaegu ja paljusid teisi detaile, millest sõltub ürituse külastajate ja ülejäänud linnakodanike heaolu,” märkis meedianõunik.

Lõbustuspark jääb avatuks 4. juulist 9. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles