Plats on Lidli ehituseks puhas

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Lammutustöö Riia maantee 106 kinnistul. 
Lammutustöö Riia maantee 106 kinnistul. Foto: Lilli Tölp

Ettevalmistustööd palju vaidlusi tekitanud Lidli kaupluse ehituseks käivad hoogsalt. Riia maantee 106 kinnistul, kuhu pood kerkib, on enne asunud hooned lammutatud.

Pooleldi kahekorruseline kauplus rajatakse projekti kohaselt kinnistu kesklinnapoolsele küljele. Selle juurde kuuluv 148kohaline parkla Riia maantee ja Papiniidu ristmiku poolsele küljele. Ehitusprojekti järgi on tööde valmimisaeg tuleva aasta juuli.

Lidli kauplusketi esindaja Katrin Seppel kinnitas, et käivad ehituseks ette valmistavad tööd, kuid täht- ja avamisaja asjus jääb ta endiselt kidakeelseks. Sellest on tema sõnul veel vara rääkida.

Kauplus kerkib Riia maantee ja Papiniidu ristmikust paar maja kesklinna poole jäävale Riia maantee 106 kinnistule. 
Kauplus kerkib Riia maantee ja Papiniidu ristmikust paar maja kesklinna poole jäävale Riia maantee 106 kinnistule. Foto: Lilli Tölp

Küll aga märkis Seppel, et Lidl avab Eestis mitu poodi korraga ja alustatud on juba töötajate värbamisega. Pärnus saab praegu näiteks kandideerida asejuhataja ametikohale.

Saksa odavkaupluste ketti saadavad endiselt kohtuvaidlused. Kuigi juuli alguses sai teatavaks, et Tallinna halduskohus ei rahuldanud Lidli poe ehitusloa vastu esitatud vaiet, jätkub vaidlus projekteerimistingimuste üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles