Üritused toovad palju liikluspiiranguid

Pärnu Postimees
Copy
Nädalavahetusel toimuvate ürituse tõttu piiratakse Pärnus mitmel pool ajutiselt liiklust. Foto on illustreeriv.
Nädalavahetusel toimuvate ürituse tõttu piiratakse Pärnus mitmel pool ajutiselt liiklust. Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Reedel ja laupäeval toimub Pärnu kesklinnas, ranna rajoonis ja Raekülas hulk üritusi, mis toovad kaasa liikluspiirangud.

Reede varahommikust laupäeva õhtuni on gildipäevade tõttu Pärnu kesklinnas liiklejaile suletud Uus tänav Nikolai tänavast Hospidali tänavani, Pühavaimu tänav Malmö tänavast Rüütli tänavani ja Nikolai tänava (raekoja) parkla. Neljapäeva õhtul pannakse peatumiskeelu märgid Malmö tänava lõigule, mis ulatub Nikolaist Pühavaimu tänavani.

Gildipäevad toimuvad Steineri aias ja liikluseks suletud tänavalõikudel reedel 12–22 ja laupäeval 12–20. Laupäeval  12–18 on Rüütli tänaval ka Vanalinna Suvesumin ja 18–24 selle jätkuna Rüütli 28 ees avatud Silueti välikohvik.

Laupäeval hommikul suletakse liiklus Kuninga tänaval Lõuna ja Pühavaimu tänava vahel, kus 12–24 toimub Kuninga 30 ees tänaval Pastoraat Cafe šampanjaõhtu. Ümbersõiduks on võimalik kasutada Ringi tänavat, mille ääres on Kuninga tänavast Pühavaimuni peatumine keelatud. Ülejäänud osa Kuninga tänavast on liikluseks avatud, kuid Sugari juures tuleks olla ettevaatlik, sest ööklubi terrassil ja selle ees parklas tegutseb laupäeval 12–24 ühepäevakohvik, kus müüakse alkoholi.

Raekülas vältab reedel 12–20 tänavafestival AUGUSTIjäljed Raekülas, mille tõttu suletakse Lembitu tänav Riia maanteest Meelise tänavani ja Käo tänav Olevi tänavast Uku puiesteeni.

Ööl vastu reedet läheb kinni Pärna ja Karusselli tänava vaheline Nikolai tänava lõik, sest kunstnike maja (Nikolai 27) juures on IN Graafika festivali raames Diverse Universe ja tänavale pargitakse kunstibuss Hulkur.

Laupäeva hommikust on Supeluse aastalaada tõttu peale Nikolai tänava lõigu suletud Supeluse tänav alates algusest (kunagise Oliveri juurest) Roosi tänava ristmikuni. Nikolai ja Karusselli ristmikust enam üle ei pääse, kesklinna poolt Nikolai tänavat pidi sõitjad peavad Pärna tänavalt ära keerama. Võrreldes Supeluse praeguse jalakäijate alaga on laadaliste päralt ka lõik Karusselli poest Oliverini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles