Ettevõtja ettepanek lisas uue bussipeatuse

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Aastaid kasutult seisnud bussipeatuses hakkavad ühissõidukid laupäevast alates vajaduse korral peatuma.
Aastaid kasutult seisnud bussipeatuses hakkavad ühissõidukid laupäevast alates vajaduse korral peatuma. Foto: Arvo Meeks

Laupäevast, 22. augustist peatuvad maabussid nr 45-1 Pärnu–Ata–Lepplaane–Suigu–Tabria ja nr 46 Pärnu–Sauga alevik–Lepplaane–Eametsa–Pärnu ka Jänesselja–Urge teel Puidu peatuses.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) vanemlogistiku Avo Rahu jutu kohaselt tuli ettepanek lisada peatus busside graafikusse kohaliku ettevõtte Puit OÜ esindajalt Edgar Sibulalt, kes muretses oma töötajate tööle ja koju saamise pärast, sest ettevõtte lähedal polnud maabussidel peatust ette nähtud. 

Sibula jutu järgi oli peatus olemas juba 2000. aastate algusest, ent ühissõidukid ei peatunud seal. Nõnda võttiski ta hiljuti kätte ja pöördus PÜTKi poole küsimusega, kas nagunii mööda sõitvad bussid võiksid Puidu peatuseski vajaduse korral peatuda.

Liin nr 46 Pärnu–Sauga alevik–Lepplaane–Eametsa–Pärnu.
Liin nr 46 Pärnu–Sauga alevik–Lepplaane–Eametsa–Pärnu. Foto: Pärnumaa ühistranspordikeskus

“Meil on väike ettevõte, ühistranspordi järele on vajadus kuuel-seitsmel inimesel. Vahel sõidutame ise töötajaid, aga tööülesannete tõttu pole see alati võimalik,” nentis Sibul, kes püüdis leida probleemile lahendust.

“Tegelikult läks meil lihtsalt seetõttu, et peatus oli juba olemas. Professionaalne ja kiire asjaajamine ühistranspordikeskuselt,” kiitis Sibul.

Liin nr 45-1 Pärnu–Ata–Lepplaane–Suigu–Tabria.
Liin nr 45-1 Pärnu–Ata–Lepplaane–Suigu–Tabria. Foto: Pärnumaa ühistranspordikeskus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles