Ülevaade: ulatuslikud teetööd on Pärnus graafikus

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Olulisematest töödest on sel nädalal valmis saanud Riia maantee ning Mai ja Jannseni tänava ning Pika tänava ja teatri ristmiku asfaltimine.
Olulisematest töödest on sel nädalal valmis saanud Riia maantee ning Mai ja Jannseni tänava ning Pika tänava ja teatri ristmiku asfaltimine. Foto: Lauri Mutso

Pärnus üle terve linna toimuvad teeremonditööd püsivad linnavalitsuse teatel graafikus, märkimisväärseid tõrkeid ei ole ette tulnud ja kuna ilmgi on teetöid soosinud, ei paista praegu, et plaanitud tähtajad võiksid venida.

Kuna töid toimub Pärnu linnas palju, muutub seis pidevalt. Olulisematest töödest on sel nädalal valmis saanud Riia maantee ning Mai ja Jannseni tänava ning Pika tänava ja teatri ristmiku asfaltimine.

Tänasega jõuavad ühele poole Tähe, Oja, Jõe 1, Jõe 2, Väike-Kuke, Karja ja Ringi tänava (Port Arturi juures) asfaltimistööd.

Asfaltimiseks valmistatakse ette Paide maanteed ja Pae tänavat. Neid hakatakse asfaltima järgmisel nädalal. Uus nädal toob sama töö ka Jakobi ja Jüri tänavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles