"Ametnikud alguses vaatavad normide järgi": ratastoolis proua murele paistab lahendus

Copy
Seljametsa silla pealesõidu kalle on järsk, tee konarlik, kõnniteele pikendatud piirded vanal sillal samuti puuduvad. Ratastooliinimesele on koht väga ohtlik.
Seljametsa silla pealesõidu kalle on järsk, tee konarlik, kõnniteele pikendatud piirded vanal sillal samuti puuduvad. Ratastooliinimesele on koht väga ohtlik. Foto: Mailiis Ollino

Neljapäeval kirjutas Pärnu Postimees Paikuse osavallas  Seljametsa külas elavast ratastoolis Elle-Mai Talist, kel kodulähedased kehvas seisus sillad piiravad märkimisväärselt liikumisvõimalusi. Omavalitsus proovib nüüd tema murele lahenduse leida juba sel kuul.

Perearstikeskusse ja poodi pääsemiseks peab Tali ületama Seljametsa tee ja Pärnu–Tori maantee silla. Naine ei pääse kodunt ise peretohtri juurde, kuna sildadel on elektriratastooliga sõita väga ohtlik ja teinekord pea võimatu.

Autojuhi teenus, mille vald abivajajaile võimaldanud on, käib Talile majanduslikult üle jõu. Sõite on tal aga palju. Ise veereks ta hea meelega asju ajama ja poodi oma elektrilise tooliga, kui vaid sildade seisukord seda lubaks. Nii on Seljametsa silla pealesõidu kalle on järsk, tee konarlik, kõnniteele pikendatud piirded vanal sillal samuti puuduvad. See koht pole sugugi ainus lõks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles