Noor pärnakast ühistujuht pälvis auhinna

Pärnu Postimees
Copy
Julge pealehakkaja auhinnaga  tunnustati Pärnu korteriühistu Kirsi 38 juhti Kairi Müüriseppa.
Julge pealehakkaja auhinnaga  tunnustati Pärnu korteriühistu Kirsi 38 juhti Kairi Müüriseppa. Foto: Eesti Korteriühistuste Liit

Eesti korteriühistute liit korraldas 16. korda konkursi, selgitamaks võitjad kolmes kategoorias: ilus koduümbrus, parim korteriühistu juht ja edukaim renoveerimisprojekt. Eriauhinnaga tunnustati noort Pärnu ühistujuhti.

“Ühistu juhtimine on raske töö ja suur on korteriühistute liidu rõõm, kui me näeme, et nooremadki elanikud tahavad korteriühistu asja ajada ega karda tegelda tehniliselt päris keeruliste objektidega, haarates härjal sarvist,” märkis korteriühistute liidu juhatuse liige Urmas Mardi.

Tänavu pälvis julge pealehakkaja eriauhinna Pärnu Kirsi 38 ühistut juhtiv Kairi Müürisepp.

Majaelanikud ütlevad, et nii südamega ja põhjalikult nagu Kairi pole keegi varem maja asju korraldanud. “Nii ei ole midagi imestada, et nad teda “meie kullatükiks” kutsuvad. Ta on energiline, abivalmis, oskab hästi läbi rääkida ja on väga hea organiseerija,” selgitas Mardi.

Müürisepp juhib ühistut põhitöö, kooliõpingute ja kahe tütre kasvatamise kõrvalt.

Auhinnasaajad, keda tunnustati reedel korteriühistute foorumil, sõelus välja komisjon, kuhu kuulusid SA KredExi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, Tallinna linnavaraameti ja Eesti korteriühistute liidu esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles