Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu valis uued juhid

Pärnu Postimees
Copy
Üldkogu uue esimehe Lauri Luuri sõnutsi on POLi olulisemad ülesanded praegu töös ühisprojekte jätkata, näiteks omavalitsuste ühise jäätmehoolduse mudel välja töötada ja seda rakendada, samuti loomade varjupaiga uue hoone ehitus.
Üldkogu uue esimehe Lauri Luuri sõnutsi on POLi olulisemad ülesanded praegu töös ühisprojekte jätkata, näiteks omavalitsuste ühise jäätmehoolduse mudel välja töötada ja seda rakendada, samuti loomade varjupaiga uue hoone ehitus. Foto: Lilli Tölp

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) üldkogu valis üldkogu esimeheks Tori vallavanema Lauri Luuri ja aseesimeheks Põhja-Pärnumaa vallavolikogu esimehe Ülle Vapperi.

Uued juhid valiti üldkogule erakorraliselt, kuna Pärnu linnavolikogu oli kutsunud varasema esimehe Andres Metsoja POLi üldkogust tagasi ja teda asendanud aseesimees Mikk Pikkmets suri õnnetuse tagajärjel.

Luuri sõnutsi on POLi olulisemad ülesanded praegu töös ühisprojekte jätkata, näiteks omavalitsuste ühise jäätmehoolduse mudel välja töötada ja seda rakendada, samuti loomade varjupaiga uue hoone ehitus. Peale selle lubas ta, et POL vaatab tulevikku ja analüüsib, kuidas maakonna omavalitsused saaksid parimal viisil kaasa aidata kliimaeesmärkide saavutamisele ja rohemajanduse arendamisele.

Vastne aseesimees Vapper nimetas tähtsa teemana maakonnakeskuse Pärnu linna ja teiste omavalitsuste vahel heade koostöösuhete jätkamist ja arendamist.

POL on maakondlik koostööorganisatsioon, mille peaeesmärk on kohaliku omavalitsuse üldisele arengule kaasa aidata, maakonna ühtlast, tasakaalustatud ja kestlikku arengut toetada ning maakonna kultuuritraditsioone säilitada ja edendada. Praegu kuulub liitu kuus Pärnumaa omavalitsust seitsmest ehk kõik peale Kihnu valla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles