Lihula lõvid kingivad lahkuse päeval mudilastele päikese

Silvia Paluoja
Copy
Lihula Lions-klubi president Aldo Vaan näitab mudilas­tele kingitavat helkurit, mille südamikus on Lions Inter­nationali logo.
Lihula Lions-klubi president Aldo Vaan näitab mudilas­tele kingitavat helkurit, mille südamikus on Lions Inter­nationali logo. Foto: Urmas Luik

Lihula Lions-klubi liikmed kingivad homme, rahvusvahelisel lahkuse päeval Lääneranna valla suurima, Lihula lasteaia mudilastele säravkollast päikest meenutavad helkurid ja koostöös piirkonnapolitseinik Evelin Engel-Lepaga näitlikustavad helkuri kandmist.

“Piirkonnapolitseinik vaatab hommikupoolikul üle meie õueala, räägib lastele liiklusväljakul, kuidas rattaga ohutult sõita, ning õhtuhämaras saavad lapsed ja vanemad näha, kui kaugele paistab autotulede valguses helkuriga ja helkurita jalakäija,” rääkis Lihula lasteaia direktor Anne Ööpik, kes ühtlasi on kohaliku Lions-klubi liige.

Lihula Lions-klubi president Aldo Vaan lisas, et Eesti lõvid tegutsevad lõppeval aastal deviisi all “Lahkus loeb” ja igal klubil on võimalus üritus korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles