Eesti uhkeim noortekeskus asub Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte vabaaja keskuses saab pillimängu harjutada. Pildil Mark Kostrof.
Pärnu noorte vabaaja keskuses saab pillimängu harjutada. Pildil Mark Kostrof. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus valmis Eesti uhkeim noortekeskus, mille katuse all leidsid endale uue kodu ruumidest ilma jäänud noortekeskused Che (nüüd MKE) ning Force Majore.


Väikese vabakooli majas endise Slaavi põhikooli tööõpetuse- ja võimlatiivas läbi kolme korruse ehitatud Pärnu noorte vabaajakeskus on täpselt niisugune, nagu noortel ajaveetmiseks vaja. Vähemalt kinnitab sedasi kunagise noortekeskuse Che juht Toomas F. Aru, kes on ülimalt rahul sellega, et ruumide ehitamisel, kujundamisel ja sisustamisel võttis linnavalitsus kuulda nii tema kui Force Majore juht Ranto Luppi näpunäiteid. “Müts maha linnaisade ees,” tunnustas Aru.



Ametlikult avatakse keskus 29. jaanuaril kärtsu, mürtsu ja pidulikkusega, mida aitavad luua ansambel Külalised ja DJ-d N-Joy ja Ree. Ent tegelikult on keskuse uks juba täna lukust lahti ning kõik noored teretulnud. “Absoluutselt kõik, olenemata nende rahvusest, soost või seksuaalsest sättumusest,” kutsus linnavalitsuse noorsootööspetsialist Kadi Kalmus rahvast kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles