Spaad jätavad ära aastavahetuspeod

Pärnu Postimees
Copy
Spaahotellid otsustasid koroonaviiruse leviku tõttu jätta ära kõik oma suuremad aastavahetuspeod ja tähistamised.
Spaahotellid otsustasid koroonaviiruse leviku tõttu jätta ära kõik oma suuremad aastavahetuspeod ja tähistamised. Foto: Lilli Tölp

Eesti spaaliidu liikmed, mille ridadesse kuuluvad Pärnust spaahotellid Estonia, Tervise Paradiis, Tervis ja Viiking, otsustasid tänasel erakorralisel koosolekul jätta ära kõik oma väljakuulutatud suuremad aastavahetuspeod ja tähistamised.

Spaaliidu juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnutsi on inimeste tervis ja viiruse kontrolli all hoidmine ettevõtetele kõige olulisem väärtus.

“Teeme kõik, et teadusnõukoja ja terviseameti juhiseid järgitaks, tagame inimeste hajutamise ja desinfitseerimisvahendite olemasolu,” ütles Ratnik. “Palume kõikidel Eesti inimestel tõsiselt suhtuda viiruse levikuga seotud ohtude ennetamisse, et meie tervishoiusüsteem vastu peaks, ja loomulikult kanda maske.”

Ühtlasi kutsuvad liidu liikmed üles teisi hotelle, restorane ja sündmuste korraldajaid käituma sama vastutustundlikult ning ära jätma aastavahetuseks planeeritud peod ja inimeste kogunemised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles