Haigla joonib tuleval aastal lõpuks parkla ümber

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Pärnu haigla plaanib teravaks läinud parkimisprobleemi lahendamiseks parklat laiendada ja ümber joonida.
Pärnu haigla plaanib teravaks läinud parkimisprobleemi lahendamiseks parklat laiendada ja ümber joonida. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu haigla plaanib tuleval aastal ümber joonida senise parkla, kuna see ei vasta standardile, ja on välja kuulutanud parklate ümberprojekteerimise riigihanke. Leevendamaks aastaid kestnud autokohtade puudust, soovib haigla rajada töötajatele mõeldud parkla ja luua lisakohti külastajatelegi.

Mullu märtsis tuvastas kohus üht Pärnu haigla parklas juhtunud mõlkimist vaagides, et sealsete parkimiskohtade suurus ei vasta heale ehitustavale ega Eesti standardile. Haigla lubas seepeale, et suvel on plaanis autokohad laiemaks joonida, ent siiani polnud seda tehtud.

Kava lahendada probleem ümberjoonimisega ei osutunud tehniliselt teostatavaks, kuna mõõtmised näitasid, et olemasolevatesse taskutesse ei mahuks normile vastavad parkimiskohad ära. Seetõttu tuli hakata probleemile teistsugust lahendust otsima ja algatada ümberprojekteerimistööd esialgu plaanitust märksa suuremas mahus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles