Linn loosis pärnakate vahel välja spaatuusikud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus loosis pärnakatele vabapääsmeid taastusravikeskusesse Estonia ja teistessegi linna spaadesse.
Pärnu linnavalitsus loosis pärnakatele vabapääsmeid taastusravikeskusesse Estonia ja teistessegi linna spaadesse. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mullu novembris alanud elanikuks registreerimise kampaania lõppedes loosis Pärnu linnavalitsus  kõikide 1. jaanuariks 2009 rahvastikuregistris Pärnu linna elanikena registreeritute vahel välja spaapuhkused.


Lõõgastuse kahele taastusravikeskuses Estonia võitsid Astrid Luukas, Ülle Tuumalu ja Maimu Kukk;

spaahotellis Sõprus Indrek Peterson, Maie Tambu ja Mart Miil;

taastusravikeskuses Viiking Kalle Tõnsing, Maimu Puusepp ja Tiiu Soosaar;

sanatooriumis Tervis Heldi Hook, Annika Kohv ja Merike Siim;

spaahotellis Strand Romet Künnapas ja Roman Bespalov.

Kinkekaardi saavad võitjad kätte 21. jaanuarist alates Pärnu linnavalitsuse infolauast (Suur-Sepa 16) kella 8-17.

Rahvastikuregistri andmetel oli Pärnu linnas käesoleva aasta 1. jaanuari seisuga 43 447 elanikku.

2008. aasta 1. jaanuaril oli rahvastikuregitri andmetel Pärnus 43 488 elanikku.

Rahvastikuregistri andmeid kasutatakse riigile ja kohalikule omavalitsuse asutustele ning füüsilistele ja juriidilistele isikutele pandud avalike ülesannete täitmiseks.

Rahvastikuregistrisse kantud elukoha andmetel on õiguslik tähendus kolmel juhul: valijakaart saadetakse rahvastikuregistri aadressil, elukohaandmete alusel laekub üksikisiku tulumaks kohalikule omavalitsusele ning rahvastikuregistri andmeid kasutatakse seadusega pandud ülesande täitmisel, kui selleks on vaja aadressi.

Elukoha aadress rahvastikuregistris on oluline juba seetõttu, et paljud linnad, kaasa arvatud Pärnu, maksavad linnaelanikena registrisse kantud noortele peredele toetust lapse sünni puhul. Pärnu linnas on nende perede lastele tagatud koht koolis ja lasteaias, vanematel on võimalik taotleda esimesse klassi minevale lapsele toetust ning äsja kõrgkooli lõpetanud ja Pärnusse tööle ning elama asunud noortele spetsialistidele maksab linn toetust ühe aasta jooksul 1000 krooni kuus.

Rahvastikuregistri andmeid kasutab pensioniametki, mis toimetab toetuse isiku registrisse kantud aadressil. Samuti toimib haigekassa, mis edastab teated inimestele registrisse kantud aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles