Video Valga–Uulu ristis juhtus raske liiklusõnnetus

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Politsei sai teate kahe auto kokkupõrkest mõni minut pärast kella 17.
Politsei sai teate kahe auto kokkupõrkest mõni minut pärast kella 17. Foto: Kaader videost

Eile õhtul juhtus Pärnumaal juba teine raske liiklusõnnetus päeva jooksul, kui Häädemeeste vallas Valga–Uulu maantee ristmikul põrkasid kokku kaks sõiduautot.

Politsei- ja piirivalveameti valvepressiesindaja selgitusel sai politsei teate kahe sõiduauto – Ford Rangeri ja Dacia Logani kokkupõrkest mõni minut pärast kella 17.

Valvepressiesindaja sõnutsi juhtus õnnetus, kuna peateel ootas üks sõiduk – mis liiklusõnnetuses ei osalenud – vasakpöörde tegemise võimalust, et peateel vastassuunast tulijad mööda lasta. Sellele autole lähenes tagant Ford Ranger, mille juht otsustas seisvast masinast mööda sõita. Paraku sõitis ta seda manöövrit sooritades ette Ikla poolt tulnud Dacia Loganile ja toimus laupkokkupõrge.

Dacia Logani juhi lõikasid päästjad sõidukist välja ja andsid üle kiirabile. Kiirabibrigaad toimetas kannatanu haiglasse. Ford Rangeris olnud inimesed vaatas kiirabi üle kohapeal. PPA valvepressiesindaja andmeil ei ole kellegi vigastused eluohtlikud.

Pressiesindaja ütles kell 17.35 toimetusele, et õnnetuskohal puhastatakse teed ja liiklus võib seal veel mõnda aega häiritud olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles