Pärnu vähendab eelarvet 24 miljoni krooni võrra

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna võime remontida olemasolevaid ja ehitada uusi objekte teeb kiiret vähikäiku.
Tallinna võime remontida olemasolevaid ja ehitada uusi objekte teeb kiiret vähikäiku. Foto: Lennart Rikk

Pärnu linnavalitsus kavatseb aprillikuu volikogu istungile saata lisaeelarve projekti, milles on kulusid vähendatud 24 miljoni krooni võrra.


Selle aasta Pärnu linna eelarve suuruseks on 744 miljonit krooni. Kärbitud eelarve suuruseks on planeeritud ligi 720 miljonit krooni.



Kulusid kokku tõmmates lähtus linnavalitsus eesmärgist, et iga struktuuriüksus peab oma majanduskulusid 15 protsendi võrra vähendama.



Ära jäetakse konkurss “Värvid linna” ja kui Mihkli 2a lasteaia ehitamiseks eurotoetust ei tule, siis selle projekteerimisraha.



“Praegu on meil üksnes alus, mille põhjal märtsis lisaeelarve projekti teha,” iseloomustas linnapea Mart Viisitamm linnavalitsuses arutatavat dokumenti. “Meil peab ettekujutus, mida kärpida, juba olemas olema, sest kui raha on ära kulutatud, pole võimalik kärpeid teha.”



Selle aasta kõige suuremad investeeringud on spordihall ja koostöös erainvestoritega kesklinna uue kvartali tänavate väljaehitamine. Enamik ülejäänud investeeringutest on seotud eurotoetuste või lepinguliste kohustustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles