Selgusid maakonna sotsiaalvaldkonna tunnustuse saajad

Kati Saagim
Copy
Aasta sotsiaalvaldkonna töötajaks valiti Priit Ruut.
Aasta sotsiaalvaldkonna töötajaks valiti Priit Ruut. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) tegi teatavaks, kes pälvivad tänavu sotsiaalhoolekande valdkonna tunnustuse.

Kiitust ja tänu jagati kolmes kategoorias.

Sotsiaalvaldkonna toetamise eest tunnustati Kaj Wahlroosi, kes on korraldanud humanitaarabi mittetulundusühingutele Aktiviseerimiskeskus Tulevik ja Ärkamine ning korraldanud õppekäike.

Tegus mees on muu hulgas toetanud Tori valla lastelaagrite elluviimist.

Aasta sotsiaalvaldkonna töötajaks valiti Priit Ruut, kauaaegne POLi sotsiaalkomisjoni liige. Ühtlasi juhib ta POLi rahvatervisekomisjoni. Ruutu tunnustatakse tema oskuste eest luua toimiv ja tugev meeskond, kus iga liikme arvamus on oluline. Samuti hinnatakse kõrgelt tema tugevat ametiasutuste koostöövõrgustikku, mille abil on suurenenud kogukonna turvalisus ja elanike heaolu.

Ruut on märkimisväärselt panustanud koostöö arendamisse päästeametiga, tagamaks Tori valla elanike ohutus. “Priit seisab hea selle eest, et valla sotsiaaltöö areneks jõudsalt, osaledes kõikvõimalikes projektides, millega on võimalik tõsta elanikkonna heaolu,” avaldab POL kodulehel. Ruudu eestvedamisel osaleb Tori vald neljandat aastat puuetega inimeste kodude kohandamise projektiski.

Aasta teoks osutus Pärnumaa ühistranspordikeskuse sotsiaaltransporditeenuse käivitamine. POL toob kodulehel esile, et teenus on tunduvalt parandanud kogu Pärnu maakonna erivajadustega inimeste liikumisvõimalust. Praeguseks veidi üle poole aasta töös olnud teenuse kohta on klientidelt ja sotsiaaltöötajatelt tulnud rohkelt positiivset tagasisidet.

Teenuse käivitamine on POLi hinnangul tunduvalt vähendanud omavalitsuste sotsiaalvaldkonna töötajate töökoormust, võimaldades neil autojuhtimise asemel keskenduda sisulisele tööle.

Laureaatide tänamine ja tunnustuste üleandmine on planeeritud märtsi lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles