Wasa teavitas terviseametit privaatspaa plaanist

Pärnu Postimees
Copy
Spaahotelli Wasa uuris terviseamatilt, kuidas kehtivaid piiranguid tõlgendada.
Spaahotelli Wasa uuris terviseamatilt, kuidas kehtivaid piiranguid tõlgendada. Foto: Mailiis Ollino

Pärast neljapäeval, 1. aprillil Pärnu Postimehes ilmunud uudist “Terviseamet luges skeemitada üritanud spaadele sõnad peale” on spaahotelli Wasa ja terviseameti vahelises suhtluses ilmnenud uued asjaolud, millega seni aval­datud andmed osutusid ebatäpseks.

Seni avaldatud fakt, et terviseamet ei teadnud Wasa plaanist hakata aprillis privaatspaa teenust pakkuma, osutus valeks ja seetõttu pole kohane väita, et Wasa ja teisedki spaahotellid üritasid ajal, mil veekeskused on ­viiruse leviku tõkestamiseks suletud, piirangutest mööda hiilida.

Wasa esindajad teatasid juba mõni päev varem, et nad on saatnud terviseametile ­päringu koroonapiirangute tõlgendamise kohta, uurides, kas privaatspaa teenust võib piirangute ajal pakkuda. Terviseameti esindajad väitsid esi­algu, et nad pole sellist kirja saanud, ent hiljem selgus, et see on jäänud kahe silma vahele.

“Kahjuks jäi see päring sel hetkel tähelepanuta ja ette­võte ei saanud terviseametilt kehtiva korralduse korrektset tõlgendust,” ütles tervise­ameti Lääne regiooni juhataja Kadri Juhkam. “Pean Wasa spaa­hotellilt vabandust paluma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles