Kas teate pealtnägijaid, kel võib olla infot eelmisel kuul arvatavasti põlema pandud korteri kohta?

Kati Saagim
Copy
Sündmuspaigale sõitsid kaks Vändra päästeautot, Järvakandi ja Pärnu-Jaagupi komando ning Taali vabatahtlikud.
Sündmuspaigale sõitsid kaks Vändra päästeautot, Järvakandi ja Pärnu-Jaagupi komando ning Taali vabatahtlikud. Foto: Mailiis Ollino

Kuu tagasi põles Põhja-Pärnumaal Tootsi alevis korter. Politsei kahtlustab süütamist ja otsib seetõttu põlengu pealtnägijaid. 

Politsei andmeil seisid vahetult enne tulekahju puhkemist kortermaja kõrval kaks meest, kes omakorda suhtlesid kahe inimesega, kes võisid neilt küsida juhiseid liiklemiseks.

Politsei palub kõigil, kes nägid kaht maja kõrval seisnud meest, nendega suhelnud inimesi, või ka meestel endal võtta ühendust politseiga numbril 444 6547 või e-posti aadressil kati.vaher@politsei.ee

Häirekeskus sai 3. aprillil veidi pärast kella 18.30 teate, et Tootsis Kooli tänaval tuleb kahekorruselise maja teise korruse akendest musta suitsu. Sündmusele reageerisid kaks Vändra päästeautot, Järvakandi ja Pärnu-Jaagupi komando ning Taali vabatahtlikud. Väljakutsele kaasati kiirabibrigaadki.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja sõnutsi avasid päästjad kustutustööde käigus laekonstruktsioonid. Tuli oli levinud kahe korteri vahelakke, mistõttu avasid päästjad umbes ruutmeetri lage.

Korteriomanik polnud kodus ja keegi tuleõnnetuses viga ei saanud. Omanik jõudis kohale pool tundi pärast väljakutset.

Praeguseks kogutud tõendite alusel võis tegemist olla süütamisega. Asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust. Süütamise eest võib karistuseks määrata trahvi või kuni viis aastat vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles