Suvepealinna koostöötamiskeskus võidutses üleriigilisel konkursil

Kati Saagim
Copy
Forward­space pakub ettevõtjatele kontorit. (Paremalt) keskuse asu­tajad Agnes Talalaev, Oliver Sild, Silver Smeljanski, Marten Palu, Marie Rosalie ­Hanni.
Forward­space pakub ettevõtjatele kontorit. (Paremalt) keskuse asu­tajad Agnes Talalaev, Oliver Sild, Silver Smeljanski, Marten Palu, Marie Rosalie ­Hanni. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu algatus, koostöötamiskeskus Forwardspace võitis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) korraldatud konkursi “Tunnusta ettevõtluse edendajat 2021”.

Forwardspace on žürii hinnangul hea näide, kuidas suhteliselt väikeses kogukonnas saavutada iduettevõtjalikku mõtteviisi, kaasata rahvusvahelist kogemust ning siduda ja võimestada kogukonda.

Peale suvepealinna keskuse oli võistlusel edukas NULA inkubaator.

Žürii juht, MKMi majandusarengu asekantsler Sille Kraam tunnustas kõiki lõppvooru jõudnuid, kes on panustanud märkimisväärselt Eesti ettevõtluse edendamisse ja avaldanud mõju majandusele, sotsiaal- ja keskkonna aspektidele ning kohalikule elule.

Kraami sõnutsi oli võistlus tasavägine ja mõjusaid projekte mitu. “Osalejad on teinud ära suure ja tänuväärse töö ettevõtluse ja ettevõtluskeskkonna edendamisel. Võitjad väärivad tunnustust nii eristumise kui saavutatud mõju eest,” ütles ta.

Ettevõtluse edendaja konkurss toimus 15. korda ja on ühtlasi üleriigiline Euroopa samateemalise võistluse eelvoor.

Auhinnad antakse üle oktoobris ettevõtluse auhindade galal. Euroopa finaal toimub novembris Sloveenias.

Mis on Forwardspace?

Forwardspace on Pärnumaa ainus koostöötamiskeskus. Ühingu asutanud noored juhivad keskust vabatahtlikult. Forwardspace’i abiga on Pärnusse loodud uuenduslik ettevõtluse suunitlusega noortekeskus Huub ning noorte digi- ja küberpädevust arendav Hackerspace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles